Cazare Bucuresti – Camere Disponibile Hotel Corvaris

Daca esti in cautarea unui loc linistit in care sa te poti caza in capitala Romaniei, te asteptam la Hotel Corvaris. Clasificat cu 3 stele, hotelul dispune de 25 de camere si de un apartament de lux si este situat in sectorul 4 al Bucurestiului, in cartierul Berceni.

Cazare Bucuresti

Toate camerele hotelului Corvaris au fost renovate recent, iar receptia este deschisa non-stop astfel incat sa puteti rezerva camera dorita la orice ora din zi sau din noapte.

Suntem una dintre unitatile de cazare preferate de clientii de pe booking.com, primind in general calificative pozitive de la oaspetii ce au innoptat la hotelul nostru.

Camere disponibile Hotel Corvaris:

Camera dubla matrimoniala

Punem la dispozitie cazare Bucuresti in 13 camere matrimoniale (un singur pat matrimonial, de doua persoane).

Dotari camere single: mini-bar, televizor, internet wireless, telefon, aer conditionat si toaleta proprie cu cabina de dus.

Room-service: 11:00-24:00

Camera dubla twin

Punem la dispozitie cazare Bucuresti in 10 camere duble (cu doua paturi, fiecare de cate o persoana).

Dotari camere duble twin: mini-bar, televizor, internet wireless, telefon, aer conditionat si toaleta proprie cu cabina de dus.

Room-service: 11:00-24:00

Camera tripla

Punem la dispozitie cazare Bucuresti in 2 camere triple.

Dotari camere triple: mini-bar, televizor, internet wireless, telefon, aer conditionat si toaleta proprie cu cabina de dus.

Room-service: 11:00-24:00.

Apartament

Punem la dispozitia clientilor cazare intr-un apartament de lux, cu 2 camere (dormitor + living cu canapea extensibila).

Dotari apartament: canapea, pat matrimonial, aer conditionat, 2 televizoare, 2 telefoane, internet wireless, mini-bar, balcon si baie proprie cu cabina de dus. Suplimentar se poate inchiria jacuzzi contra-cost.

Room-service: 11:00-24:00